Een ongeluk zit in een klein hoekje. U heeft schade aan uw voertuig, wat nu? Dijkman Autoschade neemt voor u zoveel mogelijk werk uit handen. Onze werkwijze ziet er als volgt uit:

1. Intake

schade-intakeAllereerst is het belangrijk dat u uw kentekenpapieren en groene kaart meeneemt als u een bezoek aan ons brengt.

Onze experts beginnen met het opnemen van de schade aan uw voertuig. De schade wordt op foto’s vastgelegd. Op basis hiervan wordt er een schaderapport opgesteld. We nemen het aanrijdingsformulier met u door en vervolgens verzorgen we het gehele administratieve traject voor u (tussen u en uw verzekeringsinstantie). Daarnaast maken we met u een afspraak voor reparatie. Indien u niet meer kan of mag rijden met uw voertuig kunt u bij ons rekenen op vervangend vervoer.

 

2. Schaderapport

schaderapportOp basis van de vastgestelde schade wordt er een calculatie door ons automatiseringssysteem gemaakt. Samen met de foto’s van de schade wordt het door ons opgestelde erkende schade- en expertiserapport verzonden en afgestemd met de desbetreffende verzekeringsmaatschappij.

 

 

3. Schadeherstel

demontageHet herstellen van de schade aan uw voertuig begint zo snel mogelijk nadat we akkoord hebben op het uitvoeren van de reparatie. Het herstel begint bij het demonteren van alle beschadigde onderdelen en alle onderdelen die gespoten moeten worden.

 

 

 

4. Plaatwerk

plaatwerkDe carrosserie wordt uitgedeukt, strak gemaakt of gedeeltelijk vervangen. Wij werken met de meest moderne en geavanceerde meet- en richtapparatuur.

 

 

 

 

5. Spuitwerk

spuitwerkNa het strak maken van uw voertuig worden de beschadigde en nieuwe onderdelen in de primer (grondlaag) gespoten. Vervolgens schuren wij de onderdelen grondig en is uw voertuig klaar om in de juiste kleur gespoten te worden. Na het spuiten volgt het drogingsproces in onze moderne spuitcabines.

 

 

6. Reinigen en afleveren

afleverenAlle gedemonteerde onderdelen worden weer gemonteerd. Vervolgens wordt uw voertuig van buiten en van binnen schoongemaakt. Na onze controle wordt uw voertuig door ons goedgekeurd. Wij geven u vier jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden. U kunt vervolgens uw voertuig ophalen. Op de meegeleverde enquêtekaart kunt u opmerkingen en eventuele suggesties plaatsen, zodat wij onze dienstverlening in de toekomst kunnen blijven verbeteren.